Sajmir MULLAJ

Broker 3 prona
Adresa: Rruga e Barrikadave, ish Kinema 17 Nëntori
Nr. Tel: +355 68 200 0009

Kompania: 2030 Real Estate
Numri i zyrës: +355 67 222 2030
Adresa e zyrës: Rruga e Barrikadave, ish Kinema 17 Nëntori

Kontakt

Pronat e Mia(3)

Tokë për shitje në Rinas

Për Shitje

Zona në të cilën shtrihet kjo tokë është fare pran aeroportit të Rinasit. Një vend ku vitet e fundit ështe kthyer në zonë shumë të kërkuar nga investitorët. Shitet me çmim shumë të mire.

18,249 m²
Zyrë për qira, Galeria ish kinema 17 Nëntori

Për Qira

Prona është e pozicionuar në mes të Tiranës, tek ish Kinema 17-Nëntori, shndërruar së fundmi në një qendër multifunksionale për zhvillimin e aktiviteteve të shumë bizneseve. Zyra ndodhet në katin e tretë të qendrës tregtare, me sipërfaqe totale 43 m² dhe sipërfaqe të zyrës 30 m², me sistem të shkëlqyer kondicionimi dhe aspirimi. Një faqe […]

34 m²
OKAZION Tokë për shitje Fllakë Durrës

Për Shitje

Zona në të cilën shtrihet kjo tokë është midis Fllakës dhe Sektorit Rinia, pranë Porto Romanos. Një vend ku vitet e fundit ështe kthyer në zonë industriale. Çmimi i zonës është shumë herë më i lart në krahasim me çmimin që shitet kjo tokë.