Tokë për shitje në Rinas

Për Shitje

2 javë më parë

Zona në të cilën shtrihet kjo tokë është fare pran aeroportit të Rinasit. Një vend ku vitet e fundit ështe kthyer në zonë shumë të kërkuar nga investitorët. Shitet me çmim shumë të mire.

18,249 m²
OKAZION Tokë për shitje Fllakë Durrës

Për Shitje

2 javë më parë

Zona në të cilën shtrihet kjo tokë është midis Fllakës dhe Sektorit Rinia, pranë Porto Romanos. Një vend ku vitet e fundit ështe kthyer në zonë industriale. Çmimi i zonës është shumë herë më i lart në krahasim me çmimin që shitet kjo tokë.