Tokë për shitje në Rinas

Për Shitje

2 muaj më parë

Zona në të cilën shtrihet kjo tokë është fare pran aeroportit të Rinasit. Një vend ku vitet e fundit ështe kthyer në zonë shumë të kërkuar nga investitorët. Shitet me çmim shumë të mire.

18,249 m²
Tokë për shitje Mjull Bathore

Për Shitje

3 javë më parë

Tokë ullishte për shitje Mjull Bathore me sipërfaqe 11200m2  . Toka ndodhet përball me TEG. Çmimi është i diskutueshëm.

Tokë për shitje buzë detit në bregdetin e mrekullueshëm të Livadhit

Për Shitje

3 javë më parë

Tokë për shitje buzë detit në bregdetin e mrekullueshëm të Livadhit sipërfaqja totale e tokës është 2000m. Çmimi i negociushëm.

OKAZION Tokë për shitje Fllakë Durrës

Për Shitje

2 muaj më parë

Zona në të cilën shtrihet kjo tokë është midis Fllakës dhe Sektorit Rinia, pranë Porto Romanos. Një vend ku vitet e fundit ështe kthyer në zonë industriale. Çmimi i zonës është shumë herë më i lart në krahasim me çmimin që shitet kjo tokë.