OKAZION Tokë për shitje Fllakë Durrës

€63,000
Për Shitje

3558

Kodi i referencës

Përshkrim

Zona në të cilën shtrihet kjo tokë është midis Fllakës dhe Sektorit Rinia, pranë Porto Romanos. Një vend ku vitet e fundit ështe kthyer në zonë industriale. Çmimi i zonës është shumë herë më i lart në krahasim me çmimin që shitet kjo tokë.

Adresa

Adresa: Fllakë, Shqipëria
  • Shteti: Albania
Shiko në Google Maps
  • Kodi i referencës 3558
  • Çmimi €63,000
  • Lloji i pronës Tokë
  • Statusi i Pronës Për Shitje
  • Sipërfaqja Tokë / Truall 18,360 m²

Merrni udhëzime

Vende të afërta

Kontakt

Sajmir MULLAJ

Agjenti i Pronës
Rruga e Barrikadave, ish Kinema 17 Nëntori
+355 68 200 0009
sajmir.mullaj@2030.al
Prona të tjera