Shitet Ambjent Komercial në Maminas

€3,000,000
Për Shitje

3609

Kodi i referencës

4,000

Sipërfaqja Ndërtimore

Përshkrim

Në zonën e Maminasit, shitet ambjent komercial godinë sherbimi. Prona ka një sipërfaqe totale trualli 18.000 m², prej të cilave ndërtimi është vendosur në 4000 m². Ndërtesa është e veshur me sistemin kapot 10 cm trashësi, dritaret dhe dyert e jashtme janë me 3 xhama ku njëri prej tyre është termik. Ndërtesa ka 4 kate dhe në çdo kat ka 21 dhoma, me banjo secila. Për më shumë komoditet, ndërtesa është e pajisur me 2 anshensorë, kapaciteti i të cilëve është përkatësisht 22 persona dhe 6 persona. Pozita gjeografike strategjike qe ka ky objekt e bën këtë pronë një vend joshës për nisjen e investimit të shekullit. Kjo godinë është e përshtatshme për: Hotel, shtëpi të moshuarish, ose spital.

Për më shumë detaje dhe një vizitë në pronë na kontaktoni!

Adresa

Adresa: Maminas, Shqipëria
  • Shteti: Albania
Shiko në Google Maps
  • Kodi i referencës 3609
  • Çmimi €3,000,000
  • Lloji i pronës Ambient Komercial
  • Statusi i Pronës Për Shitje
  • Dhoma 84
  • Year Built 2017
  • Sipërfaqja Ndërtimore 4,000 m²

Merrni udhëzime

Vende të afërta

Kontakt

Irma DEDJA

Agjenti i Pronës
Rruga e Barrikadave
+355 67 222 2032
irma.dedja@2030.al
Prona të tjera